Kedvező árakBallagásSzülinapi luficsokor

Mindannyian pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy a karácsonyt vagy nagyon szeretik, vagy nagyon utálják  az emberek. Néhányan úgy gondolják, hogy a karácsony az év legcsodálatosabb, míg mások szerint a legborzalmasabb ünnepe.

Karácsonyi ajándékötletek
Karácsonyi ajándékötletek

Tudod, miről beszélek. Bizony, az ajándékvásárlásról és az azt körülvevő őrületről, mert ezt már egyre inkább nevezhetjük annak. Míg korábban  arról szólt az ünnep, hogy a család szeretetben, boldogságban összegyűlt, és evett egy jót, ma már átfordult a dolog, és az ajándékozás kezd egyre inkább a karácsony fő időtöltésévé válni. Kevesebbet törődünk családtagjainkkal, és többet az ajándékok kitalálásával és beszerzésével. Beindul az őrület, ahogy egyre inkább megérezzük a karácsony sürgető közeledtét. Így nincs mit tennünk, mint sodródnunk az árral, és megpróbálnunk beszerezni mindenkinek valami különlegeset. Ez pedig nem egyszerű. Nagyon nem.

Karácsonyi ajándékok
Karácsonyi ajándékok

„Ó hát, nekem nem kell semmi” - halljuk sokszor családtagjaink, barátaink szájából. Számodra viszont ez az információ abszolút használhatatlan, hiszen tudnod kell, hogy valójában mi az, amire szükségük van. Éppen ezért fontos lehet, hogy az ajándékvásárlást előzze meg a kikérdezés, a puhatolózás. Ha elég szerencsés vagy, választ is kapsz cserébe tőlük, és mehetsz is megvenni pontosan azt, amit mondtak. Így azonban mégiscsak elszáll az ajándékozás varázsa, és az egész igen személytelenné válik.

Na de nézzük meg, hogy milyen ajándéktárgyakkal lepheted meg szeretteidet, melyek amellett, hogy egyediek, nem csak felesleges pénzkidobást jelentenek a számodra.

Készíts egy listát arról, hogy a személy mi iránt érdeklődik és dolgokat, melyek meghatározzák, hogy milyen is ő valójában. Legyen ez a lista hosszú – szentelj legalább két percet arra, hogy leírj annyi dolgot egy lapra, amennyit csak tudsz. Minden egyes érdeklődési körhöz és személyiségtípushoz társíts egy tárgyat, legyen az kicsi vagy nagy. Nem kell minden felírt tárgyat megvenned, de rá fogsz találni néhány telitalálat ötletre, melynek az ajándékozott személy roppant mód örülni fog.

Térjünk is rá néhány konkrét példára!

Ha valakiről tudod, hogy rajong a nagy sikerű Star Wars filmekért, akkor neki érdemes beszerezned egyet (vagy többet) valamelyik Star Wars termékünkből. Lehet az egy kulcstartó, egy bögre, egy papucs, egy lámpa, vagy egy süti kínáló, egy igazi fanatikus egytől egyig mindnek örülni fog. Ezekkel a termékekkel nem lőhetsz mellé, tuti betalálsz az ajándékozottnál!

Star Wars termékek
Star Wars termékek

Vagy ha éppen az ajándékozott nagy bögregyűjtő hírében áll, akkor neki válassz egyet egyedi bögréink közül. Érdemes a bögrék esetében azt is figyelembe venned, hogy a bögrék mellett még mi az a dolog, amit kedvel az illető. Szeret fotózni? Akkor válaszd neki a fényképezőgép bögrét. Netán a videojátékok rabja?  Ajándékozd meg egy konzol irányító bögrével. Esetleg Batman rajongó? Az sem probléma, hisz itt van a Batman világító bögre. Mindezek mellett rengeteg további lehetőség áll a rendelkezésedre, csak győzd megtalálni közülük a legjobbat.

Bögrék
Bögrék

Netalán a megajándékozni kívánt személy él-hal az online kommunikáció bármilyen formájáért, és azon belül is a minél kevesebb írás, minél több emoji használatának a híve? Ezzel sem lőhetsz mellé, hiszen nálunk sokféle emotikonnal ellátott ajándékot találsz. Falióra, párna, kulcstartó, tornazsák, befőttes üveg pohár, csak hogy néhányat felsoroljak a sok közül.

Emoji termékek
Emoji termékek

Esetleg tudod, hogy az adott személy az ünnepeket külföldön, melegebb égtájon fogja eltölteni? Bár nálunk ezeknek a tárgyaknak ilyenkor nincs szezonja, de egy nyaralásra készülődő személynek tökéletes ajándék lehet egy hatalmas úszógumi, melyet magával vihet, és mellyel ő lehet a tengerpart abszolút sztárja. Válassz neki fánk, jégkrém, flamingó vagy gumimaci formájú úszógumit, és a sikere garantált lesz. Az élményről már nem is beszélve. Sőt, akár jövő nyáron ismét előveheti.

Strand cuccok
Strand cuccok
77 ajándékötlet e-book
77 ajándékötlet e-book

Ha te azonban inkább személyiségtípusra akarsz keresni, mintsem érdeklődési körre, akkor nézd végig pdf formátumú, ingyenesen letölthető e-bookunkat, melyben 77 nagyszerű ajándékötletet találsz 21 személyiségtípusra, úgymint konyhatündérekre, sportrajongókra, családosokra, zenerajongókra, állatbarátokra, és még sorolhatnám. Kiváló gyűjtemény, melyben a legtutibb ajándékokat találhatod meg a hozzád közel állóknak.

Remélem, hogy az itt felsorolt ötletekkel többé már nem nyűgnek fogod érezni a karácsonyt és az azt megelőző előkészületeket. Szerezd be az ajándékokat időben, ne hagyj semmit sem az utolsó pillanatra!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...